Det finns mer till spel än vad en kan tro, spel på nätet i all ära men det är också riktigt roligt att i riktiga livet skrapa lotter och med penna satsa på siffror i stryktips. I dag skriver vi om charmen med just detta.

I en artikel i Expressen kan vi läsa om hur en student för ett litet tag sedan vann högsta vinsten i Triss på TV4. Hans önskan var att bli av med bostadslånet på 100 000 kronor men i stället för detta vann han hela fem miljoner kronor och nu planerar studenten på att faktiskt köpa en villa, och bostadsrätten med sitt lån på 100 000 kronor känns ganska liten och avlägsen i jämförelse med detta givetvis.

Ja tänk vad som kan hända bara med en liten lott… Kanske är det också en jättebra present att ge till någon som fyller år eller till exempel på fars dag eller mors dag som vi kan läsa om här. På https://www.godisboxen.se/ kan man skicka present med godisbox innehållandes trisslott, och kanske vinner man sedan stort och får skrapa i TV-rutan.

En lyckad present till pappa på födelsedagen

I en artikel i Gefle Dagblad kan vi läsa om en födelsedagspresent som kan göra en pappa väldigt lycklig, eller ja mångmiljonär i alla fall. Sonen köpte nämligen en lott till sin pappa i present och pappa Nisse skrapade denna redan samma dag, och detta visade sig vara the winning ticket, så att säga, med tre tv-rutor framskrapade på lotten. Med chans att vinna hela 5 miljoner kronor i direktsänd tv och med garanterad vinst på 50 000 kronor i vinst kan det ju inte bli annat än bra och roligt och för pengarna funderar Nisse på att köpa ännu en bil men säger att han är nervös för skrapningen och att sömnen kanske inte blir den tyngsta på natten mot själva tv-framträdandet.

Ja oavsett om det blir så att en vinner pengar eller inte så är det en riktig tjusning med att i IRL spela lite smått om pengar, särskilt om det är så oskyldigt som en ynka trisslott i födelsedagspresent eller liknande. Sedan är det en fin bonus om man vinner högsta vinsten som studenten med bostadslån att betala av.